Take a Whey

Whey is een uitstekende bron van hoogwaardige eiwitten! Wat is whey-eiwit precies? Eenvoudig gezegd is whey-eiwit een vloeistof die tijdens de kaasproductie uit melk wordt afgescheiden.

Het is een zeer hoogwaardig eiwit, dat alle essentiële aminozuren bevat die ons lichaam nodig heeft. Bovendien is het zeer goed verteerbaar. Deze eigenschappen maken het een van de beste eiwitbronnen die er zijn!

Spiermassa neemt van nature af naarmate we ouder worden. Dit kan leiden tot vetgroei en het risico op gezondheidsproblemen verhogen. Maar vrees niet, zeggen wij! Fitness of een andere sport met hoge intensiteit in combinatie met eiwitvoeding en/of eiwitsupplementen is een zeer effectieve manier gebleken om het risico van verlies van spiermassa tegen te gaan.

Voldoende voeding is de sleutel tot de ontwikkeling en het sterk en gezond houden van de botten. Onze eiwitmengsels, in de juiste combinatie met calcium, want het is bekend dat het lichaam meer calcium opneemt in combinatie met de juiste hoeveelheid eiwitinname, kunnen deze voedingsstoffen leveren. Take-a-whey levert de dagelijkse dosis eiwitten die uw lichaam nodig heeft.

Toont alle 2 resultaten